Sóc el Ricart i ajudo les pimes a augmentar la seva competitivitat i a afrontar un futur complexe i ple d’incerteses, potenciant la seva estratègia, el màrqueting, la innovació i la gestió d’equips. La meva trajectòria professional es divideix en dues etapes: la primera relacionada amb la investigació biomèdica, i la segona, amb la consultoria d’empreses.

Després de començar estudiant Biologia a la UB i iniciar la meva trajectòria professional investigant en centres de recerca internacionals (CSIC i IRB a Barcelona, i al FLI a Jena, Alemanya) decideixo dedicar-me a  l’empresa, la meva altra passió juntament amb la recerca, coincidint amb que m’estableixo a Girona.

Primer treballo com a formador de treballadors i directius en més de 800 pimes. És en aquesta etapa que creix la meva passió per contribuir en la millora d’organitzacions del territori i a les persones que hi ha al darrera, motiu pel qual em decideixo a cursar el meu MBA a la UdG.

Actualment treballo com a consultor de negoci perquè crec que és la millor manera de desenvoluparles empreses del país. Crec en la innovació, perquè és el que ens permetrà adaptar-nos a l’actual context líquid i canviant. Crec en el potencial de les persones que multiplicat pel de la tecnologia, ens pot permetre fer coses inimaginables. Des de fa anys col.laboro amb Transversal, la consultora de dos excompanys de l’MBA.

Amb ells comparteixo propòsits professionals, algunes cerveses i molts cafès, i estic convençut que la nostra amistat i el nostre esforç ens portaran a assolir grans èxits i molts moments de passar-ho de nassos.

LinkedinMailWhatsapp