Sóc en Quim, amant dels números, de les persones i del món de les empreses. La meva història comença al Pla de l’Estany, on vaig néixer, on sempre he viscut i on disfruto de la meva família. Un cop assolida una
part de la meva formació, m’inicio en el món laboral formant part d’equips directius d’algunes pimes i de grans empreses, desenvolupant funcions de Cap Financer en algunes i de Director General Adjunt en altres.

L’any 2016, no sentint-me omplert pel projecte on participava, inicio el MBA de la Universitat de Girona. Allà hi conec l’Albert i en Ricart, s’hi estava gestant l’embrió de l’actual projecte empresarial. Després de moltes converses amb l’Albert i coincidint amb el que creiem que podíem aportar en el mercat de manera diferenciada, iniciem com a socis, els primers passos de la consultora TRANSVERSAL. Al cap de poc, s’hi incorporen en Ricart, en Carles i la Susana. Ja tenim l’equip format!!!!!!!

La proximitat, la naturalitat, la honestedat i la confiança són la base del que penso, dic i faig. Opino que per ajudar a les empreses es necessita experiència i coneixements, però l’empatia, entendre i comprendre la situació i el que viuen les persones que estan al davant dels seus negocis i com els podem ajudar de veritat, és la clau dels nostres serveis. L’obsessió, en la justa mesura, de la feina ben feta, la meva predisposició amb les col·laboracions i la constant reflexió d’innovar en models de negoci són alguns trets de la personalitat.

M’agrada la lectura, viatjar i conèixer llocs i persones. El futbol, el cinema i els sopars amb una bona sobretaula és on dedico el meu temps lliure. M’encanta parlar i m’apassiona aprendre, i si puc escollir els temes, que siguin els relacionats amb la meva passió, el món de les empreses.

LinkedinMailWhatsapp