Sóc l’Albert i sóc enginyer mecànic. Ja de petit tenia clar que volia estudiar, veia en les màquines una força de treball increïble per poder ajudar a les persones assolir una millor qualitat de vida. Admirava com molts a Henry Ford i més tard llegia sobre Nikola Tesla i els seus invents.

He treballat en 3 de les 4 empreses més grans del Gironès del sector industrial. Vaig aprendre el millor i el pitjor de les grans empreses, aquí va ser on vaig adquirir la meva experiència el optimització de processos,  stratègia de producte i direcció operacional. Després faig un MBA i diferents cursos sobre direcció i estratègia empresarial.

Ja quan acabem el MBA en Quim Paradas (el meu soci) i jo comencem a parlar sobre la idea d’ajudar a les empreses creant una consultora. Reflexionem i ens n’adonem que els problemes i èxits de les empreses d’avui són resultat del funcionament de diferents departaments a l’hora. Que cal actuar de forma transversal amb un equip potent i multidisciplinar i posant molt d’èmfasi en la implementació de les accions dins les empreses.

Algunes conclusions que m’han servit per donar el pas com a consultor són que de res serveix tenir el millor producte del sector si l’empresa no va bé, darrera d’un empresari hi ha el benestar de moltes famílies i que les empreses necessiten d’ajuda externa per afrontar els reptes que es presenten.

LinkedinLinkedinLinkedin