Amb l’ajuda de TRANSVERSAL, hem crescut de manera organitzada i controlada a través del reforç de l’estratègia, la gestió del negoci i de la professionalització del departament comercial. Tenim l’empresa situada allà on volíem, en el bon camí per afrontar els reptes dels propers anys.

Carles PlanasGerent

Teníem la sensació de falta de control del que passava a l’empresa i que pel que es treballava no quedava el que realment tocava a la caixa. Amb l’equip de Transversal vam redefinir els processos de gestió, producció i comercials per ser més eficients. Avui som més productius i els resultats a finals d’any són millors.

Eduard NegraGerent

La gestoria laboral va incorporar dos softwares potents que ens van fer canviar la manera en que treballàvem. Per culminar la transformació digital del negoci, vam considerar aturar-nos i replantejar-nos els processos interns acompanyats de Transversal per fer una correcta transició al nou model. La seva proximitat i empatia han estat clau en aquest procés.

Joan CrosasGerent

Sempre li he dedicat quasi bé tot el temps a l’empresa i per l’esforç invertit necessitava que els resultats del negoci fossin millors i rebaixar l’estrés. Amb Transversal vam redefinir el rumb del meu negoci per augmentar la rendibilitat i vam reorganitzar la gestió per portar-lo d’una manera més eficient. El seu acompanyament constant ha estat clau.

Sílvia ClavagueraGerent