Enginyeria mecànica

Acompanyem les oficines tècniques en aconseguir els seus reptes; aportant soluciones d'enginyeria mecànica fiables, pràctiques i efectives.

Treballem amb empreses del sector carrosser, estructures metàl·liques, fabricants de maquinaria i del sector metal·lúrgic.

Podem treballar a pressupost tancat o per bosses d'hores. Sempre mantenim un contacte constant amb el client, fent reunions setmanals si és necessari. Aportant la flexibilitat que faci falta per assegurar la finalització del projecte dins del termini.

Hem separat en 3 nivells les àrees de treball on oferim els nostres serveis d’enginyeria mecànica, de manera que ens adaptem al rol que més necessita el client. La enginyeria de Transversal pot col·laborar en tots tres nivells o només en les fases que es requereixi del projecte.

Serveis enginyeria mecànica

Ens apassiona el món de l'enginyeria; aquest fet ens ajuda a seguir millorant dia rere dia.

Cuidem i ampliem la nostra xarxa de col·laboradors amb la finalitat de buscar sinergies i un servei integral al nostre client.

El nostre màxim objectiu és tenir els nostres clients satisfets. Per això treballem en la millora contínua per garantir un servei excel·lent i està al dia de les últimes novetats.

Hem desenvolupat una metodologia de treball pròpia que ens permet reduir els terminis i treballar de manera sincronitzada.

Aquesta metodologia ens permet detectar errors en la seva fase inicial i solucionar-los abans de passar a la fase crítica.

Els nostres punts forts:

- Desenvolupament de nous productes.
- El disseny mecànic i de producte.
- Projectes de industrialització de la gama de producte.
- Càlculs mecànics i simulacions per elements finits.
- Disseny d'utillatges de fabricació.
- Re-enginyeria mecànica de màquines.