Consultoria

Un equip a mida per solucionar els teus problemes

El dia a dia frenètic dels empresaris o caps de departament els impedeix veure més enllà, resoldre els problemes estructurals, organitzar correctament les operacions internes i millorar l'avantatge competitiu.  A Transversal podem ajudar-te; acompanyem i aportem solucions en totes les àrees troncals d'una empresa industrial. Actuem  de manera sincronitzada amb un equip multidisciplinar; des del disseny de la idea fins a la implementació de la mateixa.

Solucionem problemes econòmics i de gestió de la tresoreria; però també som capaços de definir una estratègia comercial personalitzada. Segmentem els teus clients i dibuixem un pla estratègic ideal per estabilitzar i augmentar els beneficis de la teva empresa.

Quant les hores extra s'enfilen,baixa la productivitat de la fabricació, tens moltes incidències de qualitat, perds clients per no complir amb el termini d'entrega; la nostre consultoria pot revertir-ho.  Re-organitzarem l'estructura de treballadors per reduir cost de fabricació i guanyar productivitat. Millorarem els centres de treball i planificarem correctament la teva producció perquè compleixis els terminis d'entrega.

L'equip de Transversal industrialitzarà la teva gamma de producte, dotarà d'utillatges de producció i eines per ser més eficients i reduir temps de fabricació. La nostre consultoria analitzarà les operacions internes i externes de la teva empresa i la ordenarà de nou per guanyar competitivitat.

Una consultoria creada per treballar des de dins de la teva empresa

Després de idear la solució a mida; treballem amb el teu personal i col·laboradors des de dins mateix de l'empresa per assegurar l'èxit de la implementació.

Perquè el més difícil i on fracassen moltes consultories és en no tenir present la realitat interna de cada empresa.

La consultoria de Transversal té una metodologia de treball enfocada en fer una correcte implementació de les accions que es realitzen. 

Aprofundim en el problema per buscar la solució més ajustada; com també tenim molt en compte la realitat interna i la manera de fer de l'empresa alhora de determinar la implementació més indicada i garantir així l'èxit de la mateixa.

Especialització i experiència

Transversal té una experiència en el sector industrial i en empreses fabricants de béns d'equip.

Som un equip professional i transversal però especialitzat alhora amb una amplia xarxa de col·laboradors. Amb un sistema de treball flexible i pròxim amb els nostres clients. 

Fem consultoria des de l'ànima de les empreses

Abans de qualsevol canvi, ens assegurem de conèixer la realitat interna de l'empresa i del sector per poder confeccionar amb garanties una correcta implementació de les accions a realitzar.